ProGrid®

Joustava

Särkymätön

Kuormitusta kestävä

UV- ja pakkaskestävä (-50C)

Ammoniakinkestävä

Helppo asentaa

ProGrid® RG40 

KESTÄVÄ ALUSRITILÄ HEVOSTARHOIHIN 

ProGrid® RG40 alustaritilöillä voit kunnostaa nopeasti ja helposti tarhan, pihaton, portin edustan, ruokintapaikan jne. Asettelun jälkeen yksittäiset elementit on kytketty tiukasti yhteen ja käyttäytyvät kuin yksi matto.

Alustarakenteen suunnittelussa on mahdollista käyttää erilaisia ratkaisuja käyttökuormituksesta riippuen. Se, rakennatko alueen alustan kanssa vai ilman, riippuu olemassa olevasta pohjakerroksesta ja tarpeistasi. Erityinen pohjakerros ei yleensä ole tarpeen tarhaelementeillä. Asennetut ritilät täytetään hiekalla, kivituhkalla tai hienolla murskeella tarpeen mukaan.

Mitat: 50 x 50cm

Paksuus: 4cm

Paino: 5,6 kg / m²

ProGrid® SG40 SPIDER 

VANKKA ALUSRITILÄ VAATIVIIN OLOSUHTEISIIN

ProGrid® SG40 Spider ratkaisulla voit kunnostaa tarhan, pihaton portin ja tallin edustat ja kulkuväylät ilman alustusta. ProGrid Spider voidaan asentaa helposti, ja täyttää suoraan olemassa olevan pinnan päälle kunhan se on suhteellisen tasainen. Paikoilleen asettamisen jälkeen ritilät on kytketty tiukasti yhteen ja käyttäytyvät kuin yksi matto.

Kaksinkertaisen turvalukituksen vuoksi myöhempi irrotus on melkein mahdotonta.

Pohjustus ei yleensä ole välttämätöntä Spider ritilöille, paitsi jos asetat ritilät ylösalaisin. Tällöin alustan tulee olla sen verran pehmeä, että ritilä uppoaa pohjaan paksuutensa verran ja samalla täyttyy. Jos mutakerros on erittäin pehmeä, melkein vetinen, on ryhdyttävä lisätoimenpiteisiin, esim. täyttämällä vetisimmät kohdat hiekalla.

Mitat: 50 x 50cm

Paksuus: 4cm

Paino: 6,68kg / m²